Generelt

Marketing regering for Profit

Trin og tips om markedsføring af din forretning til regeringen.
Faktum: Føderale, statslige og lokale regeringer købe over 450 milliarder dollar kombineret med varer og tjenesteydelser hver år.
En del af, kan blive din, hvis du ved hvordan man får det.
Faktum: Føderale indkøb under $25.000 aldrig gå gennem bud/RFP proces.
Den eneste måde at tjene disse offentlige indkøb er at markedsføre din virksomhed klogt.
Du kender sikkert, der er enorme muligheder for enhver virksomhed at tjene offentlige kontrakter. Men hvordan vil du vinde dem?
Det er let at tænke på regeringen som en ting, en enhed af livløse form, men faktisk, regeringen er sammensat af mennesker, hårdtarbejdende business sindede mennesker ligesom dig. Med det i tankerne, marketing til regeringen faktisk branding dit navn i hovederne på de mange tusinder af regeringen folk, der køber, hvad du sælger.
Hvis du vil gøre forretning med den føderale regering, er det første skridt at blive registreret i centrale entreprenør registreringsdatabasen (CCR). CCR er en kreditor databasen, der indsamler og distribuerer data om potentielle kontrahenter til regeringen købere. Det hjælper offentlige købere vide hvem du er, og at du er en gyldig entreprenør. Du kan finde det på internettet på: www.ccr.gov.
Dit næste skridt er at finde de rigtige mennesker. Talrige offentlige købere købe forskellige ting. Nogle køberne kun købe forsyninger, mens andre er ansvarlig for alt det nødvendige i deres division – fra ejendom til papirclips. Gøre nogle forskning for at finde ud af hvem køber, hvad du sælger. Det er virkelig alt om hvem du kender.
Når du finde navn og kontaktoplysninger for den rette person, sin alt et spørgsmål om at kende dem og give dem mulighed for at kende dig og din virksomhed. Dette er når du uddanne købere om din vidunderlige produkter og tjenester.
Komme i kontakt via mail reklamer, e mails og telefonopkald. Men vær forsigtig, du ønsker ikke at risikere at blive sortlistet som en spammer eller idømmes bøder for urimelige fax skik. Kald købere for at informere dem om dine tjenester, så spørg hvis du kan sende dem en fax eller e mail. Kræver også, for at planlægge et møde for at drøfte nye forretningsmuligheder med deres agentur.
Glem ikke at gøre dit hjemmearbejde. Regelmæssigt kontrollere ressourcer som fedbizopps.gov at finde aktuelle Forbundsrepublikken indkøb. Small Business Administration hjemmeside (www.sba.gov) lister også værdifulde oplysninger som hovedkontrahenter, der søger at give i underentreprise med små virksomheder. Besøg indkøb messer og konferencer, hvis din kalender og budget tillader. Der er mange ressourcer til at du herunder lokale SBA kontorer, Small Business Development Centers og indkøb teknisk bistand Centers. Tusindvis af små repræsentanter for erhvervslivet og Liaisons fra hver regering agentur er til rådighed til at hjælpe dig. Finde Small Business ressource i agenturets du ønsker at arbejde med og lad dem pege dig i den rigtige retning.
Holde kontakten! Vedligeholde de relationer, du begynder med folk i regeringen. Opkald og e mail regelmæssigt. Du vil være i front i deres sind, når de tænker på at købe i din branche. Lad dem vide, hvornår du introducere nye produkter eller tjenesteydelser. Også finde ud af hvad deres behov er, har du måske bare, hvad de leder efter.
Husk! Offentligt ansatte er under strenge etiske regler og er ikke tilladt at tage drikkepenge. Dog er nominelt værdsat prøver til rådighed for offentligheden tilladt.
Endelig må ikke blive modløs. Regeringen føles som en labyrint af organisationer, organer og afdelinger. Det kan være en udfordring at finde de rigtige mennesker. Drage fordel af de ressourcer, der er tilgængelige for dig og lære så meget som du kan om indkøbsprocessen. Være sikker på dine produkter, dine systemer, og i dig selv. Regeringen købere er ligesom alle andre købere; de ønsker at arbejde med mennesker, der tilbyder værdi for pengene. Din vedholdenhed og engagement i kundetilfredshed er den bedste måde at vise regeringen købere, som du mener det alvorligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.