Tips og Råd

Skrigende mor

Halloween kostumer kan være full-body outfits slidt under Halloween. Denne årlige begivenhed falder den 31. oktober hvert år. Selv om det ikke vides præcis, hvor kostumer blev først båret til Halloween, mange tror, at de er et resultat af de gamle keltere. De brugte naturlige materialer som græs og masker til at narre deres fjender. En mulig kilde til Halloween kostumer kunne være Village People i Irland, der brugte lignende ansigtsmaling og træskærer til at narre deres fjender. Dag, Halloween kostumer repræsenterer festlighederne i Halloween. Skaighall er et irsk ord, der betyder “smokebells”, og Halloween er navnet på den irske ferie.

Mange Halloween kostumer er tilgængelige i dag i mange stilarter. Den klassiske hvide kjole med et langt slør, som også er en traditionel Halloween kostume, er stadig meget populær. Der er mange muligheder for kvinder: bondedamen med sin kost og syet forklæde; skolepigen iført sin cheerleader uniform; hendes high school uniform som en havfrue; piraten i hans pirat kostume; englen i hendes engel kostume. Cowboy, sømand og politibetjent er de mest populære Halloween kostumer til mænd. Feen kostume, som kræver brug af en rød doily, er den mindst populære af alle mænds Halloween kostumer.

Så varieret er Halloween kostumer som Halloween festlighederne, så er Halloween kostume design – kostumeguiden.dk. Halloween parader bruges til funktionen munter gamle mænd iført kostumer inspireret af grundlæggeren fædre. Mens kvinder bar lange, udførlige kjoler, der minder om den victorianske æra, var de domineret af muntre gamle mænd. Halloween kostumer vi ser i dag er helt unik, med alt fra en sød Santa kostume til en sød hund kostume. Den brede vifte af Halloween kostumer til rådighed for feriesæsonen er et hit med børn. For feriesæsonen 2021 vil Nøddeknækkeren, Græskarkongen og Care Bears være populære. Disse er gode til børn, der ikke ønsker spøgelser, ghouls eller nisser. Der er mange muligheder for kostumer til børn, herunder versioner af de tre små grise: Skrædderens lille prinsesse og uhyggelige cowgirls.

Lokale kostume butikker kan tilbyde mere end blot Halloween kostumer. Det er sikkert, at du kan finde noget specielt til dine børn i en af disse butikker, især hvis det er en bestemt type karakter. Mange muligheder er tilgængelige, herunder indisk handel, indisk stjernetegn landsby, kinesiske stjernetegn, japansk Koi og mexicansk folkekunst. Dit nabolag Halloween butik vil have noget for dig at fejre Halloween.

Den ghoul, eller spøgelse kostume, der har været meget populær i år er en god mulighed, hvis du leder efter noget mere skræmmende. Du bliver nødt til at være kreativ og dygtig til at gøre disse kostumer. En af de mange gotiske kostumer, der er tilgængelige i år kan være et godt valg, hvis du vil have noget mindre skræmmende, men lige så skræmmende. Gotiske kostumer fås i mange stilarter, såsom vampyr, varulv og heks, men også købmand og andre typer.

Mumming er et begreb, som mange mennesker ikke forstår. Tænk på, hvor mange gange du har hørt børn sige ting som “Mumming natten væk!” Du kan også mumle natten væk. Deres forældre til Halloween? Du kan klæde sig ud som mor i en skræmmende kostume, og det vil få dine børns opmærksomhed. Halloween er en vidunderlig mulighed for at lade dit barn deltage i en ferie, de elsker. Nu vil de blive skræmt af de monstre eller spøgelser, de har valgt. Dit barn og du vil have en stor Halloween.