Generelt

IPads og andre IOS-enheder i gymnasier: Apps og problemer

Hvis ikke, her er en hurtig forklaring: Meget gerne OverDrive, Hoopla giver dig mulighed for at tjekke forskellige typer af medier fra forskellige biblioteker; indholdslisten omfatter lydbøger, e-bøger og musik samt tv-udsendelser og film. Hvis du leder efter en komplet liste over måder at finde gratis lydbøger, som du normalt skulle betale for, vil du sandsynligvis ikke finde det på denne liste. ‘ – den hjernevridende opfølgning på det hoveddrejende fire spor Göteborg EP og duoens første album i fuld længde. Et band, der tager sine signaler fra King of Pop og Antichrist Superstar, skaber musik i daglige automatiske skrivesessioner og rider neonley linjer, der forbinder af North Wales kyst til psyko-travlhed efter timer London er klart på en meget enestående vej til storhed – en sti, de er allerede someway ned, lydbog efter at have taget deres første fodspor ud af studiet og på scenen for en håndfuld virkelig hypnotiserende live shows.

Fra deres første møde, evangeline og David’s venskab er blevet påvirket af de poster, de vendt igennem i hans nyoprettede studie i Old Street. Evangeline: “Og vi lyttede til en masse Marilyn Manson i studiet. Jeg læste alle disse lydbøger mig selv, mens du sidder i super high-tech lydstudie. Du kan lytte til det på din pendler, mens du slapper af på ferie, eller mens du forsøger at tænke på ting at fordrive tiden under din karantæne derhjemme. Og vigtigst af alt, hvis du tæller lydbøger du seriøst kan puste dit samlede antal bøger læse og tjene håneret med dine kolleger bibliofile! Du kan altid regne med det! Det er den del i mellem, der kan få klistret.

Grib dine hovedtelefoner og gør dig klar til at høre en god bog. ORLANDO, Fla. – Hvis pandemien har du søger efter en ny hobby eller din tegnebog er ikke ligefrem at lade dig købe den næste hardcover moderne klassiker, overveje at tilslutte dine hovedtelefoner til at lytte til en lydbog. Hvis du vil afspille en beskyttet M4V-fil, skal computeren have tilladelse (ved hjælp af iTunes) med den konto, der blev brugt til at købe videoen. Disse bøger er tilgængelige for dig at lytte til enhver tid, selv offline, og tjenesten integreres med din Amazon-konto, så din rabat vil også blive vist, når du søger efter bøger på Amazon. Lydbøger har længe været et populært alternativ til den trykte roman, eller endda et supplement til det – med nogle vælger at læse sammen med fortællingen.

Selvom du måske har betænkeligheder ved Amazon, Audible’s moderselskab, er der ingen tvivl om, at denne lydbog service er en af de allerbedste rundt. En af de bedste måder at maksimere din lytteoplevelse på er at tilmelde dig en tjeneste, der giver dig adgang til et væld af bøger på én gang, og vi har dig dækket med de bedste lydbogsabonnementstjenester, både betalte og gratis, til dine bibliofile behov. Audible tilbyder en gratis prøveperiode, som giver dig 30 dages medlemskab og en gratis bog. Selvom Scribd’s lydbog tilbud ikke er helt så omfattende som Audible’s, får du et bredere udvalg af tjenester til din lavere månedlige gebyr-ideel for dem, der også gerne læse deres foretrukne månedlige magasiner efter at have lyttet til en bog eller to på deres pendler. I denne vejledning vil vi dække vores fire foretrukne lydbog platforme og opsummere et par andre tjenester, at internettet taler om, fordi adgang til flere bøger er altid bedre.