Generelt

Hvordan man kan stoppe uønskede faxer fra spilde din papir og Toner

Uønskede faxer spilde ressourcer af enhver virksomhed. Det anslås, at de koster virksomheder snesevis af millioner af dollars om året i spildt papir, toner og fax maskine vedligeholdelse. Der er intet mere skærpende så kommer ind på kontoret hver morgen at finde en bunke skrammel faxer fremme alt fra pant refinansiering til septiktank løsninger. Jeg har ikke selv en septiktank!
Junk fax virksomheder er blevet idømt en bøde af den føderale regering og sagsøgt flere gange, men har nogen bemærket en reduktion i antallet af uønskede faxer? Jeg bestemt ikke har. Spørgsmålet for de fleste virksomheder er, om der er en praktisk måde at slå den daglige ressourcespild forårsaget af uønskede faxer? Mange virksomheder bruger fax til e-mail løsning via online unified messaging-systemer.
Hvad er Unified Messaging?
Unified Messaging er en yderst fleksibel kommunikationssystem, der binder alle din kommunikation. Det har kapacitet til at centralisere dine talebeskeder, faxer og e-mails i et online område gennem en e-mail adresse og en enkelt telefonnummer. Disse systemer bruger deres egne telefonlinjer og give dig en separat række, så du ikke behøver at binde dine egne eller har en ekstra linje installeret.
Fax til E-mail-konvertering
En af de bedste aspekter af Unified Messaging systemer er fax til e-mail konverteringsfunktion. Du får udleveret et telefonnummer, hvor folk kan sende faxer og forlade voice mail-beskeder. Skønheden i systemet er, at faxer er derefter automatisk konverteres til tekstfiler og sendt til din indbakke.
Så, hvordan gør dette spare dig penge? Du blot slette de uønskede faxer, medmindre, naturligvis, du nødt til at “maksimere potentialet af din septiktank.” Du så læse eller udskrive de faxer, der er relevant for din virksomhed. Ingen spildt papir, ingen spildt toner og ingen røg, der kommer ud af din faxmaskine!
En ekstra fordel af elementet fax til e-mail konvertering af unified messaging er den fleksibilitet, det giver dig. Da faxer er tilgængelige online, kan du udskrive dem du har brug for på ethvert sted. Du ikke længere har den frustrerende situation, hvor du arbejder hjemme, men skal se en fax, der blev bare sendt til dit kontor. Du kun få adgang til din indbakke og printe det ud.
Omkostningerne ved at bruge unified messaging er meget lav, især i forhold til omkostningerne ved spildt papir, toner og fax maskine vedligeholdelse. Afhængigt af den tjeneste, du bruger, kan du blive opkrævet et månedligt gebyr for tilmelding, af minut for telefon linje skik eller begge. Den bedste løsning for din virksomhed er helt afhængig af antallet af faxer du forvente at modtage hver måned.
På trods af retssager og bøder udstedt af regeringsorganer, er der lidt tvivl om, at uønskede faxer vil fortsætte med at bombardere din faxmaskiner. Unified messaging giver en billig og praktisk måde at eliminere omkostningerne ved uønskede faxer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.