Huset

4 Fantastiske Blomst Beholdere, Til Inde Eller Ude

Glasses On Made Bed Men Hydroton er kun lavet i Tyskland og Kina, og det koster omkring $200 til 50 liter (sælges i 50L poser), forudsat at du kan finde ud af, om det er lokalt, og behøver ikke at betale fragt. Sagen er den, at jeg kun fundet store poser. Desværre flow rating på kassen af en pumpe, der forudsætter, at der ikke er nogen væsentlige friktionstab i rør, og vandet er kun pumpes 1-2 meter op ad bakke. Som en person, der er uddannet i fysik af væske flyder, det gør ondt i min sjæl at se, rette vinkler i vandrør. Så hvis jeg har 200 liter i mit system, du måske tror, at en 200 gallon per time (gph) pumpe er nok, right? Her er en kør ned af de beløb, jeg har betalt for dette system, med forslag til, hvordan du kan reducere omkostningerne yderligere. Jeg kan ikke huske den sidste gang jeg brugte afkortning og ikke selv holde det i huset længere.

Den eneste apparater, du har brug for i dit aquaponics-system er en vandet pumpe til at cirkulere vand og en luft pumpe til at holde niveauet af opløst ilt. 365 Aquaponics-system, jeg gerne vil på mindst 500 gph pumpe. Da jeg flyttede til min udendørs system, jeg opdelt på river rock fra min indre indledende growbed på tværs af de fire growbeds, fylde toppen med Hydroton. River stones er ikke helt så hårdt på dem, hænder som grus, og de er også billige. Men det er tungt og hårdt på hænderne. Hydroton er den letteste mulighed, det er pH-neutral, og det er en drøm at plante i. Jeg har brugt river rock og Hydroton, 34seng.dk og jeg elskede at fordelene ved Hydroton.

Den tommelfingerregel, jeg har set til hjemmet systemer er 3-4 medier senge for hver konstant strøm seng. De fleste systemer jeg har set bruge plastik rør eller rør, til at transportere vand fra pumpen til at vokse senge og tanke. Hvis du har kridtpibe jeg tror, det er bare nemmere at bryde ud kridtpibe helt, og sæt en ny solid PVC eller SDR35 afløbsrør. Og måske er det lag af river rock forankret planter, der måske ellers ville have væltet. Jeg sprøjtede denne løsning, da jeg har bemærket, kun 1 eller 2 berørte blade på planten og nu planter har mange sæt af nye og upåvirket blade.

det er det for nu. Nu har jeg et alvorligt spørgsmål her. Ejerne har levet og elsket her i 47 år. Velkommen til at dele dine tanker og kommentarer her. Men gratis er gratis. Men jeg forstår, at det er muligt at få 55-gallon tønder gratis fra lokale drik-forarbejdningsanlæg. Men hvis du er nødt til at få det afsendt, er det omtrent lige så dyrt som Hydroton. Tanke – $440 – jeg var i stand til at få Rubbermaid lager tanke på et lokalt landbrug coop for $70 og $80 til 50-gallon-og 100-gallon tanke, hhv. Hvis du kan finde en lokal bulk leverandør til ¾ ” produkt, pris per enhed volumen kan være så billigt som grus.