Generelt

Portefølje forsikring

For de sidste par uger har markedet havde en meget flot forskud at bryde ud af en otte måneders sidelæns mønster. Derefter mur. Flere dage af smækker ned at tage tilbage nogle nice overskud der har hobet.
Hvad nu? Vi ved, hvilken vej er op, men vi ved ikke, hvor højt er op? Tror ikke du er forvirret. Så er jeg, og jeg er betragtet som en erhvervsdrivende.
Markedet giver blandede signaler. Nogle teknikere hævder deres signaler er bullish og andre siger deres signaler er bearish. Fundamentalistiske (disse folk, herunder mange økonomer) er også på begge sider af hegnet. Er der noget folk kan gøre for at beskytte deres investeringer?
Wall Street siger køb og hold. Vi har set, hvad der skete med denne situation i 2000. Mange investorer har mistet deres skjorte, bukser og undertøj. Mindre end 1% af mæglere kaldte deres kunder til at fortælle dem at sælge. De vidste ikke, enten fordi de ikke har lært hvordan man kan beskytte portefølje overskud. Mange investorer sagde, jeg ikke kan sælge her, fordi jeg bliver nødt til at betale store afgifter. Nå, har de ikke til at betale eventuelle afgifter, fordi de gav tilbage alle deres overskud og i nogle tilfælde meget af deres oprindelige investering. Kan det ske igen? Du betcha sweet bibby det kan. Har din mægler lært noget siden 2000? Endnu vigtigere har du lært noget fra 2000 sammenbrud?
Der er hvad jeg kalder portefølje forsikring, der hjælper du identificere hvor højt er op. Virkelig? Ja, virkelig. Efter at have været en exchange medlem og gulv erhvervsdrivende i 17 år lærte jeg meget hurtigt (eller du gå hurtigt brød), jeg havde bedre har min exitstrategi planlagt før jeg køber.
Vidste du, at når et generelt gør en slagplan, han har også en retreat strategi for sine tropper? Hvis kampen ikke går godt ønsker han at trække sig tilbage med så mange af sine tropper i takt som muligt. Den samme strategi bør være ansat for dine investeringer. Når du køber nogen bestand eller gensidig fond skal du have en plan om at sælge før du mister alle dine penge. Nogen tåbe kan købe. Det er den kloge investor, der kender når o sælge.
Din bil kan koste $15.000 og jeg vil vædde på du har en politik, der har en fradragsberettiget beløb til at beskytte dig mod et samlet tab i tilfælde af en ulykke. Dette også den måde, du bør tænke på at købe aktier eller investeringsforeninger. Beløb, selvrisikoen er ordren stop tab for hver position i din portefølje. Ingen er 100% ret, når de køber så skal du vide, hvor meget du risikerer før du køber og sted åben tabsgarantiaftaler øjeblik ordren udføres.
Når du køber din portefølje forsikring (og det er gratis) er det også klogt at hæve at stop som din stock fremskridt så du ikke vil give tilbage din fortjeneste. Hver erhvervsdrivende bruger stopper. Du kan også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.