Generelt

Limning virksomheder entreprenør kriterier

Limning virksomheder ser på langt mere end blot ejere personlige kredit når det kommer til kontrakt vished over $100.000. Vished ønsker at have tillid til deres agglomererede entreprenører forud for godkendelsen. Der er mange forskellige handlinger en entreprenør kan tage for at indgyde tillid i et selskab, limning. En entreprenør skal være organiseret og praksis tilbageholdenhed, når det er nødvendigt at få en underwriter tillid.
For de fleste er den bedste måde at køre en virksomhed på en organiseret måde at leje fagfolk kan de regne med at bistå i beslutningsprocessen. En obligation producent velbevandret i kontrakten limning bør have højeste prioritet. Hvis din agent er ikke dygtige nok eller ikke har kan markeder der passer til din virksomheds behov, så der er lidt andre fagfolk gøre for at hjælpe med din limning behov. En revisor, der forstår konstruktion er et must. Business regnskaber er den højeste vejede vare for underwriting en entreprenør. Du kan tænke på dem som underwriter’s vindue i din virksomhed. En entreprenør skal gå væk, hvis deres revisor ikke ved, hvordan at fuldføre årsregnskab på en procentsats af færdiggørelse grundlag. Et godt forhold med en bankmand er temmelig indlysende behov for enhver virksomhed, der er stærkt afhænger af lån til at fungere. Der er mange andre fagfolk, at man kunne bruge som god en god controller og advokatbistand, men vi vil stoppe vores liste her, så det stadig gælder for de fleste entreprenører.
Kautionsaftaler underwriters vil jævnligt mødes med deres medium til større mellemstore entreprenører. Underwriter vil gerne se, at kontrahenten ved deres likviditet og deres tilgodehavender, der er over 90 dage. Underwriter vil også ønsker at se, at entreprenøren kan besvare alle andre spørgsmål vedrørende deres selskab. Med andre ord, vil underwriter forlade føle sig sikker på, at entreprenøren ved deres industri og detaljerne på deres virksomhed.
Jeg nævnte tidligere, at en entreprenør skal praksis tilbageholdenhed, når det er nødvendigt. Tilbageholdenhed mener jeg at de ikke kan blive blændet af overskud og tage risici ud over deres almindelige arbejde. Vished vil ikke være behageligt, godkende en bond to gange størrelsen af eventuelle tidligere fæstnede arbejde for en ny virksomhed. Et rødt flag er rejst til enhver entreprenør, der ønsker at arbejde uden for deres niche og eller område. Hvis en underwriter ikke er komfortable med kontrakten uanset årsag, vil de falde kontrahenten.
En entreprenør skal huske på at de hovedsageligt får vished kredit. Forsikringsgivere skal bruge finansielle dokumentation og personlige relationer til at afgøre risikoen på en bestemt konto. En entreprenør, der er godt organiseret med et team af fagfolk til at bistå dem vil skabe stor tillid i en vished assurandører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.